jump to navigation

Op afstand trainen?

 

Wil je persoonlijk begeleid worden, maar dan liever op afstand?

Om allerlei redenen kan het zijn dat jij hiervoor kiest. Je woont erg ver van mijn werk gebied of je vindt het fijner dat je geen mensen over de vloer hebt, of je wilt iets goedkoper uit zijn, maakt niet uit welke reden..

Neem gerust contact met me op om af te spreken.

Ik kan ook op afstand helpen om jouw doelen te bereiken, welke deze ook mogen zijn!

Met Skype kunnen we ook samen trainen en jouw doelen bereiken.

Ik zie je op Skype op een afgesproken tijd en doen de training op deze manier.

Ik kan ook (als je niet te ver weg woont) bij jou thuis komen om eerst kennis te maken en een lesje te doen om erna verder de lessen via Skype te vervolgen.

Skype is handig als je enkel een persoonlijke steun in de rug zoekt om gezonder te leven (voeding en bewegen). Dan besteden we daar tijd aan, of je wilt enkel trainen, alles is mogelijk op deze manier.

Ga gewoon even naar “contact” en schrijf me snel, dan laat ik zo spoedig mogelijk van me horen!

Tot binnenkort!